2010. február 8., hétfő

Poszter

Az aktuális szavazásban a már korábban is említett A/3-as méretű poszterről van szó, ami az AnimeLand boltjában is ki van rakva! Mivel páran jelezték hogy szívesen birtokba vennének egy ilyen falra valót, kíváncsiak vagyunk mekkora igény lenne rá. Ha esetleg nagy, akkor viszünk ki a Con-ra a maradékot meg beadjuk Yaku-ékhoz az AnimeLand-be!

Íme a szóban forgó poszter mintája:

9 megjegyzés:

-OJ- írta...

Nájsz!
Mondjuk a "szolidabb" változat jobb lenne, csak hogy a békességet is megőrizzük itthon :P De így is jó lesz :D
(Nekem állandóan van vmi bajom, igaz? xD )

Névtelen írta...

Én csak azért szavaztam nemmel, mert Hatsune Miku-s a poszter. Őt pedig ki nem állhatom. Meg mindent, ami hozzá kapcsolódik. :(

Hako írta...

"Névtelen": semmi gond, ízlések és pofonok! A poszter elsősorban a köv kötethez lett tervezve. Valamint, mivel Miku is a téma része és főszerepet kapott, kötelező borító szereplő, bár feltűnik a történetben pár másik vocaloid is. (felmerülhet benned hát a kérdés hogy a több tucat vocaloid közül miért pont őt választottuk *D)

Ha a jövőben is ilyen érdeklődés övezi majd az alkotásaimat, természetesen nagyobb választék is lesz, nem beszélve a korábban említett egyik tervünkről a színes doujin-albumról. Erről és ezek terveiről majd akkor mondok bővebbet ha aktuális lesz!

-OJ-: szolid, nem szolid, szerintem mind1. Mivel alapvető témánk a hentai, szerintem nem gond ha a extrémebb (értsd nedvesebb) verziót adjuk ki. No persze kevesen tudják hogy két verzió van. Akkor elmondom, hogy a másik verzió annyiban különbözik hogy BRS fenekén nem csúszik le az a kis nedv csík és Miku ujjai sem árulkodnak bűnös tettekről. ;)

A felrakott kép egyébként meg csak minta, az eredeti darab élénkebb színű és a hatások is jobban ki vannak dolgozva, de a téma és az elrendezés megegyezik. :)

Szép napot! ;)

Névtelen írta...

awras: Azért meg fogom venni a következő számot is, akármennyi Hatsune Miku is van benne, mert az előző szám se volt rossz és mindig is szimpatikusak voltak az ilyen jellegű kezdeményezések.

Yuuei írta...

Sziasztok! Csak annyit, hogy nekem eddig minden tetszik amit csináltatok és további sok sikert kívánok! Nagyon igényesek a rajzok :O)

Jakker írta...

Jöhet!

Hako írta...

Yuuei: Köszönjük szépen! A maximumot kihozzuk magunkból hogy eleget tegyünk az elvárásoknak!

Unknown írta...

Ahoy! Személy szerint nem vagyok nagy hentai rajongó aki ismer az tudja :D de a poszter nekem is kéne De itthon kiráknam kínos lenne ha kistesóim meg anyámék megkérdeznék, hogy mi folyik itt? xD fiókba meg nem érdemes rakni egy ijen szép posztert. Szóval én is igenel voksoltam :D Minden joot mester!

-OJ- írta...

Oksa, jöhet úgy is! :D