2010. június 1., kedd

Reloaded!

Túl vagyok a nehezén (nem mintha eddig meggátolt volna a vizsgaidőszak abban hogy dolgozgassak a projekteken xD)! Most pedig belevetem magam a munkába, mind az FFD projektek terén mind pedig úgy Ala-Natúr magyar polgárként, hogy legyen miből fedezni az újdonságokat! Persze ehhez előbb még melót is kéne szerezni! :D

Úgy tűnik nyomdai minőség terén már nem lesz gond, és találtam egy egész kedvező helyet is ahol a BLK ugyan nem sokkal olcsóbb, de a másik két füzet meglepően jó árat kapott! A nyomdai árajánlatok csak egy hónapra érvényesek, szóval mindent beleadok hogy meglegyen a dolog! Tehát a legnagyobb problémát úgy tűnik, hogy már csak az anyagiak képezik. Ez pedig viszonylag "könnyen" áthidalható.

Ami még jó hír: A kedvező nyomdai ajánlat anyagilag engedi a standard japán doujin méretet, azaz a B/5-t. Ez kb 25%-al nagyobb mint az A/5! Emellett lehetséges a gerinc-ragasztva kötés is, és a borító fóliázása ami tovább növeli a minőséget! Ebben az egészben a meglepő a már fentebb említett kedvező nyomdai költség! Remélem majd kézbe véve is olyan jó lesz, mint emilyennek elképzelem! :D

8 megjegyzés:

Jakker írta...

Végre jó hírek, csak monnd mikor lehet majd végre rátennem a markomat.

Van esély, hogy a Holdfény conon már beszerezhessem?

Hako írta...

Mikor? Hát reményeim szerint még júniusban!

A HoldfényCon nagyon erős határidő, arra van egy kevés esély, hogy esetleg Yaku-ékon keresztül kint lesz, de mint "önálló bolt" biztos nem leszünk ott. Viszont annyit még hozzá tennék, hogy szívesebben árulnék már személyesen! :D
NyáriCon sajnos messze lesz, nem valószínű hogy oda kimegyünk... :(

Szóval a legesélyesebb hogy minden nagyobb hacacáré nélkül egyszerűen majd beadjuk az AL-be mikor már kész, és akkor kireklámozzuk! :)

-OJ- írta...

Szuper jó hírek!
Nekem egyébként tökéletesen megfelel az AL-ben, Conra úgyse megyek ki :D

Poszterről esetleg mit lehet tudni? Limitált/dedikált első kiadáshoz nem lenne rossz xD

Jakker írta...

Ha az AL be beadod az lenne a legjobb, mert én is AL es árus leszek, szal még a megnyitó előtt le tudnék csapni egyre. Szóval mindent bele!

Ha önálló bolt lennétek az azért lenne jó mert külön figyelmet kapna a Doujin, egyszer eljöhet ez az idő is csak kitartás! Remélem találkozunk majd conon.

vadooc írta...

Jó lenne ha majd kiírnátok hogy mikortól lesz kapható AL-nél, mert nem akarok lemaradni egyikről sem. :)

Jakker: Te vagy aki a H részlegen árult Conon? XD

-OJ- írta...

Engem is érdekelne egy (esetleges) megjelenési dátum, hogy tudjam melyik hónap kiadásaiba kell beszámítanom a BLKt is :)

Jakker írta...

Yep én árultam ott akkor~
Múlt Szombaton elég nehéz volt megállnom, hogy ne nyúljam le a BLK-s pósztert az AL ajtajáról...

-OJ- írta...

Adj valami életjelt / helyzetjelentést, awras XD