2010. február 2., kedd

Re-start!

Végre vége a vizsgaidőszaknak, egész szépen zártam/zártuk a félévet! :D Bele is vetettem magam a munkába és szépen haladok az oldalakkal! Ha minden a terv szerint halad lehetséges hogy még CON előtt készen leszünk! Azt csiripelték a madarak hogy a SakuraCON áprilisban lesz. Mi májusra terveztünk de bőven belefér. A nyomdai problémákkal továbbra is küzdök, rendszeresen megyek mintaoldalakat nyomtatni, hogy minél több nyomdai hiba esélyét kiaknázhassuk.

Tehát már javában itt van az új év! Az új szemeszter! Itt a lehetőség hogy változtassunk és újat alkossunk! Mindenki adjon bele mindent, és meg lesz a gyümölcse! Mi is tartjuk magunkat a mottónkhoz: "A következő még jobb lesz"!

Szép napot mindenkinek! :D

Íme egy csöpp előzetes:

6 megjegyzés:

Jakker írta...

Hooooray!

Már várom, körülbelüri árról van valami infód? Mennyivel készüljek? remélem most is az elsők között olvashatom majd.

Hako írta...

Yo!

Erre egyenlőre nehéz válaszolni, mivel még nem végleges az oldalszám és a cselekmény oldalakon kívüli tartalom is változhat. Azok alapján az árajánlatok alapján amiket a lehetséges végleges kötetre kaptam 2000 Ft körül lesz egy kötet ára. Véglegeset akkor tudok mondani ha már kész vagyunk! :)

Jakker írta...

Ha olyan az oldalszám és a történet akkor nekem megfelelő a 2000 körüli ár a rajzminőségben az előzőnél sem csalódtam, és a mintakép alapján a mottótok maximálisan hozza önmagát "A következő még jobb lesz!"

Hako írta...

Köszönjük szépen! ^^
Rajzban úgy érzem tényleg sokat fejlődtem, de remélem hogy tudjuk magunkat tartani a mottónkhoz a nyomdai minőség és a kiadvány kialakítása szempontjából is.
Az oldalszám biztos hogy 40 fölött lesz és elárulok egy kulissza titkot: ebben a történetben két "jelenet" is van! ;)

-OJ- írta...

Továbbra is nagyon ígéretesnek néz ki. Várom!

Poszterre pedig még mindig van igény, mégha meg is dobja kicsit az alapárat, nekem az is kelleni fog! Ha lesz :)

Hako írta...

Ha a posztert bele raknánk a kiadványba akkor az omake lenne (értsd: ajándék), tehát nem dobna az áron. De ilyen akciót egyenlőre még nem tervezünk! :D

Viszont azt terveztük, hogy ha tényleg ekkora igény van rá, akkor külön áruljuk majd 3-400 Ft-ért.

Ezzel kapcsolatban ki is teszek akkor egy szavazást, hogy tudjunk készülni! ^^