2010. március 30., kedd

DeviantArt

Még évekkel ezelőtt, (kb egy éve) regeltem DeviantArt-ra. Van szerencsém hogy még megvan! Úgyhogy felélesztettem, 4 ősrégi rajzom porosodik a galériámban, abból a korszakomból amikor még nem dolgoztam digitálisan. De elnézve ezeket a rajzokat, lehet hogy átdolgozom őket digitálisan és kiszínezem őket!

Lényeg a lényeg, felraktam nektek Sara-t a galériámba, kommenteljetek! :D

http://awras.deviantart.com/

18 megjegyzés:

Jakker írta...

Én szivesebben szavaztam volna Kentarou Nara-ra vagy Takeichi Fuyuki-ra de mivel ők nem voltak így Hanai-kunra szavaztam.
De még mindig inkább Fuyuki :P ő szerintem jó arc volt.

Hako írta...

Hát szerintem Nara-kunt leginkább Tenmával lehetne összehozni, Fuyuki-t pedig maximum Akira-chanal tudnám összehozni. Az általad említett két szereplőt összehozni Sara-val szerintem egy-egy spot-ban lehetne. Egymásközt spotnak nevezzük azt amikor elhanyagolható történet mellett csak a hentai a fontos. Szóval a klasszikus japán doujinshi séma. Gondolkoztam rajta hogy ilyet is kéne csinálni, dehát mindenkinek a hiteles történet kell! Nem arról van szó hogy nem megoldható a dolog. Doujinshi íráskor minden lehetséges. Csak Sara-nak kevés köze van ehhez a két karakterhez. Persze ez csak az én véleményem! Mivel nektek csinálom amit csinálok, nyugodtan be lehet szólni. Nagyjából eldőlt már a Sara-story (de jól hangzik xD), de ott még tudok változtatni, ezért is raktam ki a szavazást.:)

-OJ- írta...

Nekem vhogy csak Hiroyoshi tűnt reális választásnak, mivel a srácok közül csak ő van huzamosabb ideig Sarával (mivel együtt dolgoznak az étteremben, (ahol érdekes dolgok történhetnek zárás után xD ))

Meg persze Sarának a templom a másik kedvenc helye, de egy apácás-hentai...az kb annyira nem az esetem mint a csápok :D

Hako írta...

Hiroyoshi: nem rossz gondolatmenet, azt leszámítva hogy Asou-t kissé hidegen hagyják a lányok, avagy nem ért hozzájuk. De vannak még karakterek akikkel nem elhanyagolható Sara kapcsolata. (a két lányt csak poénból raktam be :D) Pl ott van Kazuya is. Nem egyértelmű, hogy ő-e az, de ha a hajából indulok ki akkor biztosan. Ő az akinek drukkol Sara a focimeccsen, és ő az aki elmegy "gyónni" Sara-hoz a templomba. Csak vele az a gubanc hogy elvileg van már választottja. Imadori nehéz eset: "D". Ryuuhei pedig Hroyoshi legjobb barátja aki folyton méltatlankodik mikor Asou-t körül lengik a lányok, az mégsem tesz semmit. Masakazu a rivális osztály vezéregyénisége Harry mellett, ő szintén egy szélsőségként raktam be, nevezhetjük poénnak is, hozzá leginkább Lala illik! :D Én ezeket tudom ezekről a karakterekről, javítsatok ki ha tévedek! :)

-OJ- írta...

"Asou-t kissé hidegen hagyják a lányok, avagy nem ért hozzájuk."
Ez lenne a szép benne, hogy titkon igenis foglalkozik eggyel... *.*
Nah de nem én vagyok itt a sztoriíró xD

Kazuyánál nem tűnt fel a hasonlóság, de elképzelhető hogy ő az. Ezesetben viszont a gyónását felfoghatjuk akár vallomásnak is (angolul a szó is ugyanaz vagyis "confession", japánul valszeg nem) mert éppenséggel még Sara is lehetne az...

Imadori teljesen valószínútlen, mert nem D, Masakazu pedig túl ostoba bármilyen románchoz! :D

Hako írta...

Igaz Masakazu előbb fejelné ketté a padot mint hogy leüljön rá egy lánnyal romantikázni. xD
Imadorit nehéz lenne összehozni Mikoton és Lalan kívül akárkivel is. Esetleg Ichijou jöhet szóba. De Imadori nagyon válogatós (D)! xD

Jakker írta...

Én majd a Touhous párba szólok bele, a választásnál :) (ha lesz egyszer)

Hako írta...

Bevallom neked Touhou téren én inkább gondolkodom egy színes, szép doujin art book-ban mint doujinshiben. Valahogy úgy képzelem azt el, hogy kiválasztok néhány karaktert és róluk csinálok pár igen csak pikáns, színes, részletes art-ot és azokat albumban megjelentetem. Már bőségesen utána olvastam a karaktereknek, de ha a Touhou kerül terítékre, akkor számítok rád! ;)

Jakker írta...

Hát az valami annyira jó lenne hogy már fizikailag fájna :) nagyon szurkolok érte!

-OJ- írta...

Egy doujinshi artbooknak én is örülnék - bár nem kizárólag csak Touhou-snak, sokkal inkább egy válogatásnak :)

Hako írta...

Igyekszem! De mindent sorjában... :D

Jakker írta...

Hanai, Asou és Sawachika nyetr, remélem ,em 3man fogják megrapelni szegény Saraht :)

Nemrég jöttem rá hogy ő a 3. kedvenc szereplőm a szériából Harima és Yakumo után.

Hako írta...

Majd minden kiderül! :)
De most jöjjön össze Miku és BRS, aztán uzsgyi. Nyáron sokkal több időm lesz, csak úgy ontjuk majd magunkból a doujin-okat! :D

-OJ- írta...

Egyébként hogy áll az említett BLK? :)

Hako írta...

Már csak egy 10-15 oldalas átvezető és a befejező oldalak hiányoznak. Az átvezetővel van egy kis dramaturgiai probléma azt farigcsálom most. Ha ezt megoldom akkor már tulajdonképpen célegyenesben vagyunk!
Túl nagy a szabadság a történet szempontjából, és a bőség zavara engem is elkapott... de megoldom! :D

-OJ- írta...

Akkor gondolom Conra még nem lesz kihozva? :|

Hako írta...

Sajnos egyre valószínűbb. Bár a nyomda kiköpné az 50 példányt két nap alatt, de ahhoz nyomdakésznek kéne lennem csütörtökre. Inkább nem bocsájtkozom ígérgetésekbe, minden maradék erőmmel rajta vagyok az ügyön. :P

-OJ- írta...

Szóval...
Valami új fejlemény? :)