2010. március 23., kedd

Elfogyott + egyéb nyúz

Naaaagy fázis késéssel reagálok a dologra, miszerint elfogyott a 01/01-es füzet. :D Amennyiben van rá igény, itt vagy e-mailben jelezzétek nekünk. Természetesn ettől függetlenül lesz még nyomtatva belőle de ha kapunk infót mennyire van szükség akkor annyit legalább fogunk vinni.

A jövőben 50 példány alatt nem fogunk nyomtatni se új, se régi kiadványokat. Szeretnénk viszont megütni a legalább 100 példányos megjelenést. Ez nem csak jobb elérhetőséggel, de akár árcsökkenéssel is járhat! Eleinte azon tanakodtunk megéri e, mert a végén nyakunkon marad egy csomó kötet. De aztán úgy vagyunk, hogy idővel az is elfogy. Szóval megpróbálunk legalább 50 példánnyal megjelenni a következő kötettel.

A rossz hír azonban, hogy egyre valószínűbb a megjelenés csúszása. A fentebb említett példány szám tartásához anyagi hátteret kell teremtenünk, de a legnagyobb probléma most az én lelkemet nyomja: alkotói válság. Bizony elakadtam de minden erőmmel azon vagyok hogy megoldást találjak a szóban forgó panelekre és oldalakra (Itt Ayumu kényelmesen dől hátra székében, tudvalévő ő már jól végezte dolgát: félszáz történet pihen a fiókban az én irományaim mellett... :P). Ezzel csak nektek akarok jót! :D

Mindezek ellenére elszántan törekszem a határidőre megjelenni, viszont saját standot még biztos nem bontunk a CON-on. Idővel megérjük azt is, de ha mégis kijut a 02/01 április közepéig akkor bekéreckedünk Yakumoék-hoz (AnimeLand) a pult mögé! :D

Szép estét!

4 megjegyzés:

Jakker írta...

Kitartást!

-OJ- írta...

Jó munkához idő kell, mint tudjuk. A minőségre pedig megéri várni. Engem személy szerint nem zavar, ha jól sikerül ugyanúgy meg fogom venni ;)

Szal kitartás és további jó munkát!

Hako írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hako írta...

Köszi a biztatást! :D Igyekszem, de ahelyett hogy a problémás oldalak főlé görnyednék görcsösen, nekiálltam más munkáknak, hátha közbe megjön az ihlet. Szóval nem tétlenkedem! ;)